office@nedatravel.com, +359 52 620 208, +359 887 620 208
Неда Травeл – гр. Варна

Mилано от Варна

 Варна – Милано – Варна

със самолет от Варна
4 дни/ 3 нощувки

4 – 7.05.2019

Пакетна цена за един човек

 • На човек в един. стая: от 859 лева
 • На човек в двойна стая: от 780 лева
 • На човек в тройна стая: от  760 лева
  * Хотел 3* – Flora  или  Rio

Цената включва:

 • Самолетен билет Варна – Милано/ лет. Бергамо/ – Варна с вкл. ръчен багаж с размери 40х30х20см;
 • 3 нощувки на база нощувка със закуска в избрания хотел /или подобен/;
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/;

 Цените не включват:

 • Куфар за чекиране до 1/20кг – от 70,- евро за двете посоки /подлежи на препотвърждение/;
 • Трансфери летище – хотел – летище: с shuttle по график от летище до центъра на Милано –около 10 евро за двете посоки или индивидуален летище –хотел – летище на запитване според броя желаещи;
 • Екскурзии по желание;
 • Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г;
 • Местата в самолета се разпределят автоматично от авиокомпанията и не гарантираме за определени места. Може да направите своя избор предварително срещу доплащане, за да си гарантирате съседни седалки в полета.
 • Допълнително се заплаща и приоритетно качване на борда, което позволява малка ръчна чанта и ръчен багаж до 10кг с р/ри 55х40х23см.

Начин на плащане:

 • Резервацията  се  счита  за  напълно потвърдена след заплащане на  невъзвратим депозит  в  размер  на  мин. 50% от цената.
 • Цената на пакета се препотвърждава със самолетната резервация! Записването  за пътуване става  в писмен вид с необходимата информация за туристите (трите имена по задграничен паспорт/лична карта изписани на латиница, ЕГН и No и валидност на паспорт/лична карта)

Първи ден-04.05.2019:

Отпътуване от летище  Варна в 13:20ч., кацане  на летище Бергамо в 14:45ч. Трансфер  летище – хотел /около един час/ с обществен транспорт от летище Бергамо до Централна гара Милано. При желание – индивидуален трансфер срещу допълнително заплащане според броя участници. Настаняване в хотела и свободно време за разходка. Нощувка.

Втори ден-05.05.2019:

Закуска. Свободно време за самостоятелно разглеждане на града. По желание –14.00 с екскурзовод на англ.език /срещу допълн. заплащане от 70,-евро/. Стартира се от  Пиаца дел Дуомо с огромната катедрала в неоготически стил- „Дуомо“, наречена чудото на Италия; продължава се към покритата галерия на Виктор Емануил II, чийто купол е във формата на кръст с остъклени тавани, където се намират най-известните  и скъпи магазини, и заведения. Следва „Ла Скала“ – един от най-престижните световни оперни театри; замъкът „Сфорцеско“, построен през 1368 г., за да защитава града; а през празнични месеци се превръща в уютно място с базари на открито. Посещение на църквата с вкл.вход за „Мария Де Ла Грацие“ със стенописа  „Тайната вечеря“ на Да Винчи.

По желание: 13.30ч – Възможност за екскурзия до град Стреза и Лаго Маджоре на английски език – срещу 75,-евро човек /около 8 часа, с екскурзовод на английски език/ . Екскурзията включва автобусен транспорт от Милано до курортния град Стреза, разходка с корабче до Боромеевите острови-Исла Мадре, Исла Бела и Исла дела Пескаторе. Вечерта – връщане в Милано.

Трети ден-06.05.2019:

Закуска. Възможност за целодневна екскурзия до езерото Комо и Беладжо с гид на англ.език – цена от 95 евро /продължителност около 12 часа/.  Само на около час път северно от Милано сред  живописна природа е разположено известното езеро – Комо и едноименния град, известен с производството на коприна. Езерото е известна ваканционна дестинация за  знаменитости от световен мащаб. Уникална възможност да се полюбувате  на невероятните пейзажи  и да се видят  вили на известни личности по време на пътуването с корабчето до Беладжо. В красивото курортно градче Беладжо може да се разходите из живописните улички или да изпиете чаша кафе на брега в уютните заведения.

Четвърти ден –07.05.2019:

Закуска и свободно време. Около обяд – трансфер с обществен транспорт /или индивидуален срещу допълнително заплащане/.  В 15:15 полет за Варна , кацане  в 18:35ч.