office@nedatravel.com, +359 52 620 208, +359 887 620 208
Неда Травeл – гр. Варна

Научен лагер SCIENCE CAMP FALL 2020

на тема “Невронауки и физика”

29 октомври – 1 ноември 2020 г. в Пловдив

Каква е основната цел на Science Camp Fall 2020?
Science Camp 2020 е четиридневна програма, включваща занятия по биомедицински и инженерни науки, химия, физика и биология. Специално място в програмата ще имат решенията на Google Education и по-конкретно приложенията им за виртуална и добавена реалност. Програмата съответства на най-високите образователни научни стандарти и предлага среща с млади учени в актуални области, които ще демонстрират практическото приложение на съвременната наука. В Science Camp Fall младежи от различни краища на страната ще имат възможност да работят заедно по научни казуси и да предлагат своите решения, развивайки уменията си за работа в екип и създавайки дълготрайни приятелства. След успешното въвеждане на Модул по “Презентиране и комуникация на науката” в рамките на Science Camp Kranevo 2020 миналото лято, в есенното издание ще включим и Модул “Критично мислене”.

Програмата се организира от екипът на Център за творческо обучение, в партньорство с Неда Травел ЕООД и “Работилница за наука и творчество” и кани младежи между 14 и 18 години.

Къде ще се проведе Science Camp?

В “Младежки център Пловдив”, намиращ се в парк “Отдих и култура” близо до Гребната база. Младежкият център представлява триетажна сграда, проектирана и създадена изцяло с мисъл за нуждите на младите хора, предназначена за провеждане на международни образователни и културни дейности. Включва зона за настаняване, интерактивен образователен център, зона за хранене, обособени помещения за провеждане на образователни и спортни дейности

Как да се запиша?

Може да се регистрирате за участие в Научен лагер чрез формуляра за записване:

Крайният срок за записване е 15 октовмри 2020г.

Таксата за участие е в размер на 290 лв и включва:

Настаняване – 3 нощувки с включени закуска, обяд и вечеря;
• Четиридневна динамична образователна програма с включени всички материали за обучение;
• Персонална застраховка;
• Посещение на Комплекс по транслационна невронаука към МУ Пловдив;
• Културна програма за една от вечерите.

В програмата могат да участват групи и индивидуални участници. Работният език е български, като част от материалите и занятията ще бъдат на английски с цел упражняване на езиковите умения.

Повече информация за може да получите, като се свържете с нас на office@nedatravel.com или 0887 620 208