office@nedatravel.com, +359 52 620 208, +359 887 620 208
Неда Травeл – гр. Варна

Празник на цветята

Варна – Амстердам – Варна

Самолетна екскурзия от Варна
4 дни / 3 нощувки

4 – 7 април 2019
2 – 5 май 2019
 

Хотели 3*  период Цена на човек
в двойна
King’s Court 4-7.04.2019
2-5.05.2019
от  976 лв.
от 898 лева
Cornelisz 4-7.04.2019
2-5.05.2019
от  1172 лв.
от 1 133 лева

Цената включва:

 • самолетен билет на авиокомпания Уиз Ер Варна – Айндховен –Варна с летищни такси и един ръчен багаж с размери  40 x 30 x 20 см;
 • 3 нощувки със закуски в хотел кат.3* според избора;
 • медицинска застраховка „асистанс“ до 10 000 евро;
 • трансфер летище Айндховен – хотел – летище Айндховен;
 • водач от фирмата –организатор, от Варна, при мин. група от 15 души;

Цената не включва:

 • Багаж за чекиране срещу доплащане /заплаща се по желание в зависимост от теглото – 10 / 20 / 32 кг;
 • Екскурзии по желание с лицензиран гид на български език;
 • Градска туристическа такса от  € 2,00-4,00 на човек/ден;
 • Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.;
 • Входни такси за забележителности и музеи;
 • Местата в самолета се разпределят автоматично от авиокомпанията и не гарантираме за определени места. Може да направите своя избор предварително срещу доплащане, за да си гарантирате съседни седалки в полета;
 • Допълнително се заплаща и приоритетно качване на борда, което позволява малка ръчна чанта и ръчен багаж до 10кг с р/ри 55х40х23см.
 • Полудневна екскурзия до Койкенхоф с екскурзовод на български език – € 65,00 с включени билети за транспорт и входна такса;
 • Дневна екскурзия до Зансе Сханс с екскурзовод на български език – € 33,00 с включени билети за транспорт;
 • Пешеходна обиколка на Амстердам с бълг. екскурзовод-  € 20

Допълнителна информация:

 • Депозит 50% от стойността на пакета при резервация
 • Доплащане 30 дни преди датата на отпътуване

1 ден – Варна- Айндховен-Амстердам

Отпътуване от летище  Варна в 11.25ч с  авиокомпания „Уиз еър“; кацане в Айндховен в 13.25ч.Трансфер летище-хотел. Настаняване.

Около 17.00ч – Пешеходна обиколка на Амстердам /продължителност на пешеходния тур около  3 часа/ Класическа обиколка на Амстердам, обхващаща най-важните забележителности на Амстердам: Централна гара, Старата църква (Квартала на червените фенери), Китайският квартал (Най-големият будистки храм в Европа), Новият пазар (Единствената запазена порта от Средновековието), Къщата на Рембранд (Бившият еврейски квартал), Общината, Синият мост над река Амстел, Площад Рембранд (Най-известната картина на Рембранд, направена със скулптури в човешки размер), Плаващият пазар за цветя (Най-големият в Холандия), Средновековното дворче „Бехайнхоф“, Галерията на историческия музей, Площада „ Дам“  (Двореца Дам, Националният паметник).

Свободно време за вечеря.  Нощувка в избрания хотел.

2 ден – Амстердам и градините Койкенхоф

Закуска. По желание – Полудневна екскурзия – с екскурзовод на български език до Койкенхоф – най-красивият пролетен парк в Холандия, който ще ви дари с незабравима разходка из обширните градини от уханни цветя. Посещението на парка се провежда със специален обществен транспорт, който пътува от Амстердам до летище Схипхол, а оттам с друг автобус до самия парк. По пътя се наблюдават удивителни цветни лехи от лалета, зюмбюли и нарциси. Продължителност на екскурзията около 6 часа.

Койкенхоф -най-мащабната цветна градина в света. Разположен между Амстердам и Хага, този парк отваря врати всяка пролет за период от около два месеца /средата на март – средата на май/, когато цъфтят множество нарциси, минзухари, зюмбюли, кукувиче грозде и разбира се – лалета! Всяка година 7 милиона грудки се засаждат на ръка, от които 4,5 млн. лалета в над 100 разновидности.В парка има и орхидеи, рози, лилии, гербери, хризантеми, люляк, азалии и над 250 000 растителни видове. Паркът се състои от най-разнообразни видове градини и градински стилове – английска градина, японска градина, натурална градина, историческа градина и т.н.

Следобед връщане към хотела – свободно време за разходка из Амстердам. Каналите на града са място, което не трябва да пропускате. Който желае, може да си избере от предлаганите разходки с корабче  по река Амстел … /приблизителна цена около 15-20,-евро/.

3 ден – Амстердам и Зансе Сханс.

Закуска. Свободен ден или по желание – полудневна екскурзия с екскурзовод на български език с влак до автентичния музей на открито Зансе Сханс. Пътува се с обществен транспорт  (около 20 минути). Това е мястото в Холандия, което многообразно показва холандския начин на живот през 17-18 век. Тук може да наблюдавате как се прави типичното холандско сабо – дървените обувки, които в миналото са се носели от холандците, работещи предимно на полето. Днес те са един от символите на Холандия. Ще наблюдавате и как се прави  прочутият  вкусен холандски кашкавал,  и разбира се – ще видите много от известните мелници. Разходката из музея на открито включва посещение на мелница за производство на подправкии горчица, ателие за производство на типични холандски обувки (кломпен), мандра с магазин за кашкавал. Входът за всяка от мелниците е 4 евро. Отпътуване обратно заАмстердам.

4 ден – Амстердам-Айдховен-Варна.

Закуска. Към обяд трансфер  хотел –летище Айндховен . Полет от Летище Айндховен за Варна в 13.55ч -17.50ч.

*Заб.:  Програмата е предварителна и може да претърпи промени в поредността на дните.