Хотел Олимп Тетевен

в Тетевен (Обадете се за актуална цена) ЗвездаЗвездаЗвездаЗвезда

Хотел Олимп

е четиризвезден целогодишен спортен и семеен комплекс, който се намира в планинския град Тетевен, на 120 км от гр. София и на 60 км от гр. Троян. Уникалните климатични дадености в района спомагат за максимално бързото възстановяване на организма, което го прави изключително подходящ за реализирането на спортни подготвителни и възстановителни лагери.

Хотелът разполага, както с уникална спортна база и рехабилитационен център, където можете да се погрижите за здравето и цялостния си тонус, така и с външен басейн В непосредствена близост до хотелския комплекс има еко пътеки, подходящи за разходки сред вековни иглолистни гори и живописни скални образования, които Ви карат да затаите дъх и да почувствате могъществото на природата.

Хотел Олимп разполага със 72 стаи, от които 23 стандартни, 37 делукс, 9 апартамента  и 3 мезонета. Обзаведени комфортно и стилно, някои от тях са с невероятна гледка към гората и притежават всички необходими удобства за една ползотворна почивка. Всяка стая разполага с: LCD телевизор, кабелна телевизия, достъп до интернет, телефон, мини-бар и климатик.

В хотел Олимп ще откриете: ресторант „Олимп“,  лоби бар, Виенски салон, летен бар, рехабилитационен център, разполагащ с джакузи, контрастна вана, сауна, стая за масажи и солариум, фитнес зала.

Спортният комплекс  предоставя: многофункционална спортна зала с трибуни, зала по борба, футболен стадион с лекоатлетическа писта и спортно-информационен център., спортна зала за волейбол, баскетбол, тенис на корт и тенис на маса, зала за тежести и фитнес център.

За почитателите на спорта хотелът разполага с външни игрища за тенис на корт и мини футбол.

В близост до планинския град се намират редица пещери и водопади като „Съева дупка“ и водопад „Козница“.

В този район, закътан сред вековни гори, е и Гложенски манастир, където може да се потопите в духа на отминали епохи и да се насладите на уникалната гледка, която се открива от планинския рид, на който е разположен.

За любителите на екстремните преживявания в гората е изграден специален въжен парк, както и пейнтбол зона, подходяща за тим билдинг. Тези, които желаят нещо нестандартно могат да изпробват стрелбата с лък, която е атракция както за малки, така и за големи.Обадете се за актуална цена

Начало

Уикенди в Прага

3 дни / 2 нощувки 4 дни / 3 нощувки

От 225 лв. със самолет !!!

Балнеохотел Стряма гр. Баня

Удобство и комфорт, съчетани със специализирани програми за лечение и релакс.

от 51 лв

Хотел Капитол Варна

Построен в духа на Ар нуво стил.

от 68 евро

 
Уикенди в Прага

Уикенди в Прага
3 дни / 2 нощувки 4 дни / 3 нощувки

От 225 лв. със самолет !!!
Балнеохотел Стряма  гр. Баня

Балнеохотел Стряма гр. Баня
Удобство и комфорт, съчетани със специализирани програми за лечение и релакс.

от 51 лв
Хотел Капитол    Варна

Хотел Капитол Варна
Построен в духа на Ар нуво стил.

от 68 евро